ÅPENTHETSLOVEN

Vår redegjørelse etter Åpenhetsloven

Konsernet Statshuset AS og dens heleide datterselskap Selsøyvik Havbruk AS har utarbeidet en redegjørelse etter Åpenhetsloven som er godtatt og vedtatt av ledelsen i selskapet. I redegjørelsen beskriver vi hvordan vi hvordan selskapet stiller seg i henhold til menneskerettigheter og ansvarlig atferd, samt hvordan selskapet skal iverksette og følge opp kravene som stilles i henhold til Åpenhetsloven.Hele redegjørelsen kan leses her: Redegjørelse etter åpenhetsloven

Åpenhet

Konsernet vil alltid etter beste evne svare opp alle spørsmål som stilles innenfor informasjonsplikten i Åpenhetsloven. En av forventningene Åpenhetsloven stiller er å kartlegge alle våre leverandører for å kunne kartlegge og vurderes verdikjede på lik linje med vår. Vi har selv kartlagt vår egen verdikjede og våre leverandører, og på sikt har lagt en plan for å samarbeide med våre leverandører for å kunne kartlegge deres verdikjeder og leverandører.

Fant du ikke det du lette etter og ønsker å komme i kontakt med oss. Kontaktinformasjonen vår finner du i dette kontaktskjemaet.Ta kontakt med oss, så svarer vi deg så snart fort vi kan.